Over Colette

“Bijdragen tot een onderling akkoord tussen verkoper en koper is tevens een rijke menselijke ervaring. Een tevreden transactie voor beide partijen betekent voor mij een geslaagde missie!”
Colette Van Den Bogaerde
Afkomstig uit GENT (Oost-Vlaanderen – België), met 10 jaar ervaring als zelfstandig architekt, ben ik, eind 1995, met het gezin verhuisd naar Pernes-les-Fontaines in de VAUCLUSE (departement 84, nabij Avignon).
Mijn recente « dubbele activiteit » geeft me de voldoening om steeds in relatie te blijven met de bouwwereld en huizensfeer. Een ontwerp zien realiseren of een antwoord geven aan een woonwens is voor mij steeds boeiend.
Een grijze dag duurt hier nooit lang, de Mistral blaast de wolken weg en verzekert een blauwe hemel het ganse jaar door.
Waarom de Vaucluse?
Gekleurde landschappen
In de Vaucluse kan je genieten van gevarieerde landschappen die in elk seizoen voor nieuwe kleurrijke taferelen zorgen. Er zijn ook interessante historische en culturele steden, die voor mij een grote troef zijn, want de streek is zeker niet desolaat.
Groenten, fruit & wijn
Hier vind je een rijkdom aan groenten en fruit, die dank zij het zonnig klimaat in smaak sublimeren en de lekkere Côte du Ventoux wijnen.
Dynamische sfeer
De Vaucluse is meer dan een lauter toeristische trekpleister omdat de lokale bevolking, het gans jaar door, voor een dynamische sfeer zorgt.
Helder weer
Een grijze dag duurt hier nooit lang, de Mistral blaast de wolken weg en verzekert een blauwe hemel het ganse jaar door. Ook al kan het hier serieus winteren, de helderheid en het zonlicht geven mij steeds opnieuw de nodige energie.
Vlotte verbinding
De nabijheid van de TGV in Avignon (nu ook verbinding naar het nieuw station van Carpentras) biedt een vlotte verbinding.
Na meer dan 20 jaar woonachtig in deze streek, ben ik nog steeds enthousiast en gelukkig hier te zijn komen wonen!
Een concrete woonwens?

Op basis van concrete woonwensen, regio en budget stuur ik u een selectie door waarover verder kan uitgediept worden. Zodanig dat bij de eigenlijke komst ter plaatse geen tijd verloren gaat met nutteloze bezoeken.

Contacteer mij